goede doel 2018 duchenne

Goede doel - Duchenne Spierdystrofie

Als je met Duchenne Spierdystrofie wordt geboren, breken je spieren langzaam af en word je steeds minder sterk. Mensen met Duchenne missen een eiwit die zorgt voor stevigheid van spiercellen. Het zijn vooral jongens die Duchenne Spierdystrofie hebben. Wereldwijd 1 op de 3500.

Dedemsvaart – De opbrengst van het Top2000 Café, dat dit jaar wordt gehouden van 19 tot en met 22 december is bestemd voor de Stichting Duchenne. Dat heeft de organisatie van het muziekevenement inmiddels besloten.

De organisatie wordt gevormd door Berrie Lammers, Sebastiaan Brandenburger, André Schuurman en de dj’s Douwe Hoekstra, Henry van Straten en Jermain van ‘t Zand. Ieder heeft zijn specifieke taak binnen de organisatie.

 ‘Iedereen draagt het evenement een warm hart toe en dat maakt dat je je er graag voor inzet. Het is natuurlijk ook een fantastisch doel,’ meent Brandenburger.

Hij is als lid van Team Lars extra betrokken bij de Stichting Duchenne. Team Lars doet al jaren mee aan de mountainbiketocht Duchenne Heroes om geld in te zamelen voor de Stichting voor meer onderzoek naar de dodelijke kinderziekte. Ook in 2019 zal Team Lars weer meedoen aan Duchenne Heroes. Vooruitlopend daarop hoopt Brandenburger ook met het Top2000 Café te scoren voor het goede doel.

 

 

Filmpjes

Impressie 2017

toppie Reacties uitgeschakeld voor Impressie 2017

Teun’s hoeve opent Top 2000

toppie Reacties uitgeschakeld voor Teun’s hoeve opent Top 2000

Crazy Christmas Bootcamp aftermovie 2016

toppie Reacties uitgeschakeld voor Crazy Christmas Bootcamp aftermovie 2016

Opbrengst 5000 euro voor Arnoud Nijhuis

toppie Reacties uitgeschakeld voor Opbrengst 5000 euro voor Arnoud Nijhuis