Goede doel 2019 – Tim

Goede doel 2019 Aanpassing rolstoelbus van Tim!
top 2000 dedemsvaart - goede doel 2019

Tim is een prachtige, schattige peuter van vier. Door de zeer ernstige hersenziekte Lissencephalie en het epilepsiesyndroom van West heeft hij echter het ontwikkelingsniveau van een baby. Moeder Yuon-ni, vader Arno (Beniers) en Tim’s achtjarige broertje Luuk willen dolgraag aanpassing van hun rolstoelbus, zodat Tim als volwaardig lid van de familie mee kan op stap. Hiervoor is veel geld nodig.

De familie was er al druk voor aan het sparen via de website dreamordonate toen de site ineens uit de lucht was. Alle media maken er deze week melding van. De oprichter van de site zegt gehackt te zijn, maar boze tongen beweren dat er sprake is van oplichting. De hele zaak is volop in onderzoek, maar de kans lijkt klein dat mensen hun geld terugkrijgen. Tientallen mensen worden hierdoor gedupeerd, waaronder de familie van Tim. Hun droom viel door dit hele gebeuren in duigen.

‘Heel heftig,’ stelt de organisatie van het Top2000 Café, dat in het hart geraakt werd door deze gebeurtenis en de gevolgen daarvan voor Tim en zijn familie. ‘Er is vijftienduizend euro nodig om de rolstoelbus voor Tim aan te passen. Wellicht voor ons als kleinschalige organisatie te hoog gegrepen, maar niettemin willen wij proberen zoveel mogelijk geld voor dit doel in te zamelen. Wij hebben het hele dorp daarbij nodig en roepen iedereen dan ook op om nu al, vooruitlopend op het Top2000 Café, actie te ondernemen voor Tim,’ aldus Berrie Lammers. Hij vormt het bestuur van Top2000 samen met Sebastiaan Brandenburg, Jermain van ’t Zand, Douwe Hoekstra, Henri van Straten en André Schuurman.

Om geen tijd verloren te laten gaan, willen de bestuursleden binnenkort al alle basisscholen bezoeken om hen te bewegen een actie op touw te zetten voor Tim. Particulieren of organisaties met ideeën voor leuke acties voor het goede doel kunnen zich melden via email: info@top2000dedemsvaart.nl Bellen met Sebastiaan Brandenburg mag ook, tel.nr. 06-15333197. Ondertussen werkt het bestuur zelf gestaag door aan het programma rond het Top2000 Café. Een muziekprogramma omlijst met activiteiten als bloemschikken, een Pubquiz, een Bootcamp, Bingo, maar ook Heel Dedemsvaart Bakt. Het bestuur van Top2000 is beslist van plan wat van de editie 2019 te bakken. ‘Als iedereen meedoet wordt het een prachtig feest met een geweldige opbrengst. Doe mee voor Tim,’ aldus het bestuur.  (bron: Dedemsvaartse Courant)

Filmpjes

Impressie 2017

toppie Reacties uitgeschakeld voor Impressie 2017

Teun’s hoeve opent Top 2000

toppie Reacties uitgeschakeld voor Teun’s hoeve opent Top 2000

Crazy Christmas Bootcamp aftermovie 2016

toppie Reacties uitgeschakeld voor Crazy Christmas Bootcamp aftermovie 2016

Opbrengst 5000 euro voor Arnoud Nijhuis

toppie Reacties uitgeschakeld voor Opbrengst 5000 euro voor Arnoud Nijhuis