Darttoernooi Top 2000 Dedemsvaart 2018

De BARON open 2018
Wegens succes ook dit jaar weer een darttoernooi!! Meld je snel aan! VOL=VOL

Ook dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door Jan van Slooten Rijopleidingen Jan van Slooten!! Mocht je nog geen rijbewijs hebben, bel dan snel met Jan! Misschien rij jij straks wel in je nieuwe auto naar De Baron Dedemsvaart en neem je de hoofdprijs mee naar huis! #top2000#janvanslooten #darttoernooi #duchenneheroes #goededoel

Meld je dan aan bij Rijschool Jan van Slooten uit Dedemsvaart, waar veiligheid en de leerling  tijdens de rijles centraal staan. Voor auto- en motorrijles ga je naar rijschool Jan van Slooten in Dedemsvaart. Het belangrijkste binnen onze rijschool ben jij en ons doel is om je zo snel en zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen.

Via een gratis app (als eerste in de regiohebben alle leerlingen van Rijschool Jan van Slooten toegang in het leerlingportaal. Hier kan je de gevolgde lessen zien en natuurlijk de vorderingen. Jouw gemaakte afspraak word direct gesynchroniseerd met de agenda op je telefoon en ook krijg je een half uur voor de les een berichtje. Ook het aantal lessen staat hier overzichtelijk vermeld. Onnodig lang doorlessen komt bij ons niet ter sprake.

Inschrijven Darttoernooi!

Ingooien vanaf 11:00 uur.
Start toernooi vanaf 12:00 uur.
Max. 50 Deelnemers.
Inleg 15 euro.
Hoofdprijs 150 euro (bij 40 of meer inschrijvingen)

Alle namen genoteerd? Tot op het toernooi van top 2000 Dedemsvaart. Betalen aan de deur!