3e Crazy Christmas Bootcamp

In 2016 was de eerste Crazy Christmas Bootcamp. Het is elk jaar te gezellig en te leuk en moet het dit jaar weer gebeuren. Het belangrijkste is met een goede humeur meedoen voor het goede doel. Scroll verder en geef je op!

Wat je moet weten...
  1. Geef je op middels het formulier verder op deze pagina.
  2. Kom vrijdagavond 21 december op de fiets naar de Baron – julianastraat 54
  3. Zorg dat je er om 19:45 bent zodat je kunt aanmelden en minimaal 5 euro kunt doneren.
  4. Niet vergeten om in ieder geval een kerstmuts op te doen.
  5. Om 20:00 starten we met de warming up.
  6. Rond 21:15 zijn we klaar.
  7. In het grand café van de Baron wordt de opbrengst bekend gemaakt en welk team de bootcamp gewonnen heeft.
  8. Even naborrelen kan geen kwaad.
Goede doel - Duchenne Spierdystrofie

Als je met Duchenne Spierdystrofie wordt geboren, breken je spieren langzaam af en word je steeds minder sterk. Mensen met Duchenne missen een eiwit die zorgt voor stevigheid van spiercellen. Het zijn vooral jongens die Duchenne Spierdystrofie hebben. Wereldwijd 1 op de 3500.

Dedemsvaart – De opbrengst van het Top2000 Café, dat dit jaar wordt gehouden van 19 tot en met 22 december is bestemd voor de Stichting Duchenne. Dat heeft de organisatie van het muziekevenement inmiddels besloten.

De organisatie wordt gevormd door Berrie Lammers, Sebastiaan Brandenburger, André Schuurman en de dj’s Douwe Hoekstra, Henry van Straten en Jermain van ‘t Zand. Ieder heeft zijn specifieke taak binnen de organisatie.

 ‘Iedereen draagt het evenement een warm hart toe en dat maakt dat je je er graag voor inzet. Het is natuurlijk ook een fantastisch doel,’ meent Brandenburger.

Hij is als lid van Team Lars extra betrokken bij de Stichting Duchenne. Team Lars doet al jaren mee aan de mountainbiketocht Duchenne Heroes om geld in te zamelen voor de Stichting voor meer onderzoek naar de dodelijke kinderziekte. Ook in 2019 zal Team Lars weer meedoen aan Duchenne Heroes. Vooruitlopend daarop hoopt Brandenburger ook met het Top2000 Café te scoren voor het goede doel.

 

 

Inschrijfformulier
Tot gauw! 19:45 aanwezig. We starten om: 20:00. Neem in ieder geval minimaal 7 euro p.p. mee om te doneren en niet de kerstmuts vergeten!